Cannelloni

dependencies:

  • Lasange vellen
  • olijf olie
  • 2 tenen knoflook, gesneden
  • 3 kleine uien, fijn gesneden
  • zout en peper
  • 125 gram room kaas
  • gesmolten boter
  • Boter
  • Tomaten uit blik (af gieten!!!!)
  • 2,5 dl (kook?) Room
  • 300 gram kaas (geraptst)

Blancheer vellen (geef het 5 minuten) in HEET water MET ZOUT

(eerst in knoerte heet water flikkeren, koken tot beetje zacht is en dan in koud water kletsen zodat het niet door kookt)

neuk olie in koekepan

knoflook dr in

uien dr bij

zout en peper dr bij

roomkaas er doorheen janken

vet een ovenschaal in

pak lasange vel, maak droog en doe een schep uit de pan in vel, doe vel in oven schaal

:herhaal tot op of vol of whatever

jank alles uit pan dat over is er overheen

pleur room en kaas er overheen zodat het net echt lijkt

180 graden in de oven voor een minuut of 15 (dat zie je vanzelf wel)

effe afkoelen, anders verbrand je je takken! en het is lekkerder als het —iets— afgekoeld is