https://sterkindekeuken.nl/tortilla-taart/

  • 500 gram gehakt, maar met kip werkt het ook
  • 250 gram Sjerrie tomaten
  • 200 gram Creme Fresj
  • Mais
  • 20 gram Tex Mex Kruiden mix (aka pleur zakje Sante Maria dr in)
  • tortillas
  • kaas
  • galapeenz
  • 1 rode paprika
  • 1 rode ui

Steek paprika neer

Steek ui neer

haal galapenos uit potje

Gebruik je gehakt? rul het, gebruik je kip bak het

pleur ui en paprika dr bij

pleur mais er bij (laat eerst effe uitlekken, anders wordt het zon natte tering zooi)

pleur zakje kruiden er in

Zet dit op middelhoog vuur terwijl je in de tussentijd springvorm vol jankt met tortillas (smeer die bakvorm eerst in met beetje vet anders krijg je dat echt nooit meer los)

pleur het vlees en alles uit de pan in de springvorm

gooi de verse creme er overheen en doe iets geks met een lepel

gooi gehalveerde sjerrie tomaten er overheen

paar galapeno’s er bovenop

gooi kaas er overheen

half uurtje, op 200 graden