https://sterkindekeuken.nl/tortilla-taart/
- 500 gram gehakt, maar met kip werkt het ook
- 250 gram Sjerrie tomaten
- 200 gram Creme Fresj
- Mais
- 20 gram Tex Mex Kruiden mix (aka pleur zakje Sante Maria dr in)
- tortillas
- kaas
- galapeenz
- 1 rode paprika
- 1 rode ui
Steek paprika neer
Steek ui neer
haal galapenos uit potje
Gebruik je gehakt? rul het, gebruik je kip bak het
pleur ui en paprika dr bij
pleur mais er bij (laat eerst effe uitlekken, anders wordt het zon natte tering zooi)
pleur zakje kruiden er in
Zet dit op middelhoog vuur terwijl je in de tussentijd springvorm vol jankt met tortillas (smeer die bakvorm eerst in met beetje vet anders krijg je dat echt nooit meer los)
pleur het vlees en alles uit de pan in de springvorm
gooi de verse creme er overheen en doe iets geks met een lepel
gooi gehalveerde sjerrie tomaten er overheen
paar galapeno’s er bovenop
gooi kaas er overheen
half uurtje, op 200 graden