Werme kiep uut een werm land
- Steek 2 kip filets neer, in blokjes, of reepjes of een andere abstracte vorm
- gooi regenboog paprika door de shredder
- 2 tenen knoflook (of meer ,want meer knoflook == meer beter)
- Maismeel (of iets anders bindend, een contract ofzo)
- Rode ui (of 2)
- een 3D printer voor van die plastic rijst uit een zakje, of iets beters. iedereen snapt hoe rijst ongeveer werkt
DJ Marina (de mix)
1 eetlepel Ketjap manisch
1 Eiwit, licht geklopt
Zout en peper
Verzuip de kip in de marinade, en geef het een uur of wat
mooi! houden we tijd over om de rest te maken
Suuker en maagzuur saus
60 ml Ketchup (Diabetes is een keuze)
4 eetlepes chilisaus (tatas be like “oehh pittig”, maak er 6 van als er niemand kijkt)
2 a 3 theelepes sojasaus
2 theelepels witte azijn
halve eetlepel asociaal Britse basterd suiker
2 a 3 eetlepes water (ongeveer, beetje op het oog)
1 eetlepel Maismeel
Zout, Peper, you know the drill
Bereidingswijze (alias: heet stoken)
ik hou niet van zalm(onella) dus steek kip op 30 miljard graden kelvin in brand, mik saus er bij, ui paprika, knoflook, verdwaalde smurf, allemaal in die pan dr mee. effe zorgen dat het allemaal warm is en je rijst ergens tussen de bedrijven door klaar is
bord er omheen vouwen en bikken maar!