Werme kiep uut een werm land

  • Steek 2 kip filets neer, in blokjes, of reepjes of een andere abstracte vorm
  • gooi regenboog paprika door de shredder
  • 2 tenen knoflook (of meer ,want meer knoflook == meer beter)
  • Maismeel (of iets anders bindend, een contract ofzo)
  • Rode ui (of 2)
  • een 3D printer voor van die plastic rijst uit een zakje, of iets beters. iedereen snapt hoe rijst ongeveer werkt

DJ Marina (de mix)

1 eetlepel Ketjap manisch

1 Eiwit, licht geklopt

Zout en peper

Verzuip de kip in de marinade, en geef het een uur of wat

mooi! houden we tijd over om de rest te maken

Suuker en maagzuur saus

60 ml Ketchup (Diabetes is een keuze)

4 eetlepes chilisaus (tatas be like “oehh pittig”, maak er 6 van als er niemand kijkt)

2 a 3 theelepes sojasaus

2 theelepels witte azijn

halve eetlepel asociaal Britse basterd suiker

2 a 3 eetlepes water (ongeveer, beetje op het oog)

1 eetlepel Maismeel

Zout, Peper, you know the drill

Bereidingswijze (alias: heet stoken)

ik hou niet van zalm(onella) dus steek kip op 30 miljard graden kelvin in brand, mik saus er bij, ui paprika, knoflook, verdwaalde smurf, allemaal in die pan dr mee. effe zorgen dat het allemaal warm is en je rijst ergens tussen de bedrijven door klaar is

bord er omheen vouwen en bikken maar!