Wa mojje hebben dan?

  • 1,5 tot 2 kipfilet (of blokjes als je geen zin hebt, dus haal gewoon blokjes. boeie)
  • dikke lijn peper
  • een koffie lepel paprikapoeder
  • een paprika
  • halve ui
  • halve rode peper
  • 3 of 4 eetlepes sweet chili saus
  • scheut water
  • kwart of halve kwam-kwammer (opt)
  • alles binder (of pluk gewoon een pak bloem)

henk die kiep in blukskes

laat die paprika zien wie hier de baas is en versnipper die smerige moederneuker

vat een rooie peper en ga jamie oliver op die gap

naait wa peper en paprika poeier over die kiep heen

trek een meter boter of ander smeermiddel door de pan heen

pleur kip in pan

pleur versnipperde en aan gort gesneden zooi er 4/5 minuten later bij

ga flink met de sweet-chili saus dr overheen

gooi er water bij, anders zit je gewoon saus te eten.

daarom heb je eventueel “alles binder” (of bloem) nodig om het wat te verdikken