Wa mojje hebben dan?
- 1,5 tot 2 kipfilet (of blokjes als je geen zin hebt, dus haal gewoon blokjes. boeie)
- dikke lijn peper
- een koffie lepel paprikapoeder
- een paprika
- halve ui
- halve rode peper
- 3 of 4 eetlepes sweet chili saus
- scheut water
- kwart of halve kwam-kwammer (opt)
- alles binder (of pluk gewoon een pak bloem)
henk die kiep in blukskes
laat die paprika zien wie hier de baas is en versnipper die smerige moederneuker
vat een rooie peper en ga jamie oliver op die gap
naait wa peper en paprika poeier over die kiep heen
trek een meter boter of ander smeermiddel door de pan heen
pleur kip in pan
pleur versnipperde en aan gort gesneden zooi er 4/5 minuten later bij
ga flink met de sweet-chili saus dr overheen
gooi er water bij, anders zit je gewoon saus te eten.
daarom heb je eventueel “alles binder” (of bloem) nodig om het wat te verdikken